Bayramlaşma gezilerine ilk olarak Karacaoğlan Mahallesi’nden başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, sırasıyla Barbaros, Pirireis ve Oruçreis Mahalle sakinleri ile açık hava toplantısında bir araya geldi.


   Bu mahallelerde halka hitap eden Başkan Erkoç, mahalle sakinlerinin bayramlarını kutlayarak en güzel günlerinin sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçmesi temennisinde bulundu.

   Daha sonra Üngüt Mahallesi’ne geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, burada AK Parti Milletvekili Nevzat Pakdil, İl Başkanı Av. Metin Doğan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir ile diğer ilgililer ve mahalle sakinleri ile birlikte öğle yemeği yedi.

   Yemek sonrası burada halka hitap eden Başkan Erkoç, Kahramanmaraş halkının daha güzel ve daha modern bir şekilde yaşamasını sağlamak için gayret ettiklerini ifade ederek mahalle sakinlerine teşekkür etti ve bayramlarını kutladı.

   Daha sonra Duraklı ve Sakarya Mahallelerine geçen Başkan Erkoç bu mahallelerde de vatandaşlar ve esnaflarla tek tek görüşerek ilgilendi ve bayramlarını kutladı.

Editör: Haber Merkezi