Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kahramanmaraş  1.Kitap ve Kültür Fuarı’nı hafta sonu binlerce kişi ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Türkiye genelinden 130 yayınevinin katıldığı ve yoğun ilgi gören fuarın şehrin kültür hayatına önemli katkı sağladığını vurguladı. 

Kitapseverleri yazarlarla ve kitaplarla buluşturan Kitap Fuarını Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç hafta sonu ailesiyle birlikte ziyaret etti.

 Fuarda bulunan stantları tek tek gezerek yazarlarla yakından ilgilenen Başkan Erkoç’a vatandaşlar düzenlenen Kitap ve Kültür Fuarı’ndan dolayı teşekkür etti.

Başkan Erkoç Kahramanmaraş Fuar Merkezinde açılan Kitap ve Kültür Fuarı’nın Kahramanmaraşlıları kitaplarla, yazarlarla ve şairlerle buluşturduğunu söyledi. Türkiye genelinden 130 yayınevinin katıldığı fuarda yazarların imza günleri ve söyleşilerinin yapıldığını kaydeden Başkan Erkoç, gerçekleştirilen etkinliğin şehrin kültür hayatına önemli katkı sağladığını vurguladı.

Şiirin başkenti Kahramanmaraş’ın fiziki yatırımların yanında kitapla ve kültürle anılmasının önemine dikkat çeken Başkan Erkoç, 7’den 70’e herkesi Kitap ve Kültür Fuarı’na davet etti.

KAFUM’da gerçekleşen ve sadece hafta sonu binlerce kişinin ziyaret ettiği Kahramanmaraş 1. Kitap ve Kültür Fuarı 21 Aralık akşamına kadar açık kalacak.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi