Afşin’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan Afinbey ve Aşık Mahsuni Şerif Caddelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erkoç, Afşin’i güzel bir konuma kavuşturmak için gayret ettiklerini söyledi.

İKİ GİRİŞTE DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Başkan Erkoç, incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada: “Afşin’imizin iki büyük girişi var. Birisi Afşinbey Caddesi, diğeri de Aşık Mahsuni Şerif Caddesi. Aşık Mahsuni Şerif Caddesinde sıcak karışım asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Toplamda 3 bin 200 metre uzunluğunda gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt seriminin ardından şu anda refüj ve bordür çalışmalarımız devam ediyor.

Afşinbey  Caddesinde ise asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Her iki caddemizde de çalışmalar tamamlandığı zaman Afşin’imiz güzel bir görünüme kavuşacak. 
Diğer caddemizde de asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından Afşin ilçemiz merkezde 10 km’den fazla sıcak asfalt serimi yapmış olacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak biz Afşin’de varız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

50 YILLIK İÇME SUYU

Afşin’de alt yapı çalışmalarına da ağırlık verdiklerini kaydeden Başkan Erkoç: “Tabi bu çalışmalar sırasında Afşin halkımıza sıkıntı verdiğimizin farkındayız ve onların sabırlarına sığınıyoruz.  Bu önemli bir konuydu. Afşin halkımızın içme suyu problemini acilen ortadan kaldırmamız gerekiyordu. Bundan dolayı da alt yapı çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalarımız da tamamlanmasının ardından inşallah Afşin’imizin en az 50 yıllık içme suyu problemi olmayacak” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi