Ilıca-Kertmen’de düzenlenen Abaz Yaylası Şenliklerine katılan Başkan Erkoç, orada bulunan insanlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Abaz Yaylası şenliklerinde vatandaşlara da hitap eden Başkan Erkoç: “Bu bölgemizde yol çalışmalarına hemen başlıyoruz. Ilıca’dan bu tarafa yolu yeniden yapacağız. Aynı zamanda Kısık bölgesinden gelen yolu da yapacağız. İster bu yoldan gelir gidersiniz, isterseniz Kısık Yolunu kullanırsınız. 1500 kilometre yol asfalt ihalesini yaptık. Hava şartlarından dolayı çalışmalara başlayamamıştık. Kertmenli kardeşlerimiz her zaman bizlere destek oldular. Bundan dolayı sizlere müteşekkiriz. Sizler yeni Türkiye sevdalılarısınız, biz bunu biliyoruz. Biz büyükşehir belediyesi olarak sizlere hizmet için buradayız ve her zaman da sizlere hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Abaz Yaylası Şenliklerine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nursel Reyhanlıoğlu, Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Muharrem Erantepli ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.




Editör: Haber Merkezi