Kıyasıya Mücadele
“En Baba Oyuncular Piazza’ya” çağrısıyla Piazza’da düzenlenen etkinlikteki tavla, satranç, dama, dart ve diğer eğlenceli turnuvalarda babalar kıyasıyla yarıştı.Turnuvalarda ipi göğüsleyenler, tavlada Çağlar Erdaloğlu, dartta Kağan Uğurlu, satrançta Mehmet Karakoyun, damada ise Gültekin İnce oldu. Turnuva birincileri kupa, madalya ve 25 TL’lik  “D’s Damat” çeki kazandı.

Sürpriz Hediyeler
Mini dart turnuvasında ise çocuklar büyük bir mücadele verdi. Turnuvanın birincisi Nursima Çam kupa, madalya ve hediye çekinin yanı sıra babası için şık bir kravat kazandı. Bu kategoride yarışan tüm çocuklara AVM tarafından hikâye kitabı armağan edildi.  Tüm turnuvaların ikincileri ise “Babalar Günü’ne özel kravat kazandılar. Turnuvaların yanı sıra çocuklar için balon patlatma, en çok sayıda zıplama gibi neşeli oyunlar da düzenlenerek, kazananlara sürpriz hediyeler verildi.
Babalar Günü’ne Özel Kravat Hediye
Babalar Günü’ne özel etkinliklere ev sahipliği yapan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 14-15 Haziran tarihlerinde toplam 100 TL ve üzeri alışveriş yapan AVM müşterilerine ise özel tasarım kravat hediye etti.













Editör: Haber Merkezi