İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, müdürlük bahçesinde düzenlenen törende, emniyet teşkilatı olarak birinci önceliklerinin vatandaşların huzur ve güvenliği olduğunu söyledi.

Vatandaşın huzur ve güveni için de polisin 24 saat görevinin başında olduğunu vurgulayan Adalar, "Bu uğurda canla başla çalışıyoruz. Bunla ilgili hiç bir şekilde taviz vermiyoruz. Bu çalışmalarda gerekli araçların alınmasında hem genel müdürlüğümüz hem de derneğimiz gerekli araçları tahsis etmektedir" dedi.

Adalar, araçlardan 5'inin Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 1'inin de Emniyet ve Asayiş Derneği tarafından tahsis edildiğini belirtti.

Tahsis edilen araçların hizmete sunulmasının önemini vurgulayan Adalar, şunları kaydetti:


"Buradaki amacımız artan trafik karşısında ekiplerimizin kontrolleri daha etkili yerine getirilebilmeleri için önceliğimiz trafik şubesi oldu. Artan trafik yoğunluğunda her hangi bir sorunun yaşanmaması için ekipman desteği yapmaktayız. Bunun yanı sıra asayiş şubesine tahsis ettiğimiz araçla asayiş olaylarına karşı motorize ekiplerimizin güçlendirmek için tahsisini yaptık."

Emniyet ve Asayiş Dernek Başkanı Ali Cilve ise Kahramanmaraş halkının emniyet ve huzuru için çalışan emniyet müdürlüğü görevlilerine çok şey borçlu olduklarını söyledi.

Marifetin de iltifata tabi olduğunu dile getiren Cilve, vatandaşın hizmetine kullanılacak bu araçları her zaman dernek olarak alıp, polislere destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Törene, Emniyet ve Asayiş Dernek Başkanı yardımcısı Kubilay Doğan ve emniyet müdürler yardımcıları ve diğer ilgililer katıldı. (AA)



Editör: Haber Merkezi