Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından daha önce Önsen Mahallesi Mezarlığı'nda ondan sonra, Fatih Mahallesi Mezarlığı ve Hacıağalar Mahallesi Mezarlığı’nda ağaç budama ve temizlik çalışmaları tamamlanmıştı.

   Mezarlıklar Şube Müdürü Demir: “İlimizin büyükşehir olmasının ardından şehir merkezine yakın bölgelerde yer alan mezarlıklarda ağaç budama ve temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Bugün itibariyle Önsen, Karacasu, Dereli, Kılavuzlu, Fatih ve Hacıağalar mahallelerimizde mezarlıklarda ot temizleme ve ağaç budama çalışmalarını tamamladık.” diye konuştu.


   Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sayim Ata ise çalışmaların bütün şehri kapsayacağına işaret ederek: “Bugün itibari ile Elbistan ilçemizdeki Garipler Mezarlığı'nda çalışmalarımız devam etmektedir. Elbistan ilçemizdeki mezarlıklardan sonra Andırın ilçemizin mezarlıklarını temizleme çalışmalarımız başlayacaktır. 
Mezarlıklarımızda kendiliğinden oluşan yabani otların temizliğinin yanı sıra, ağaçlarda budama çalışmaları da yapıyoruz. Çalışmalarımız diğer mezarlıklarımızda da devam edecek” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi