AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç, İlker Çitil ve Nursel Reyhanlıoğlu ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, masaları tek tek dolaşarak, iftara katılan vatandaşları selamladılar.

İftar yemeğinin ardından, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan Ek Hizmet Binası Koordinatörü Ali Mazhar Türk ve AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, birer selamlama konuşması yaptılar.



Daha sonra mikrofona gelen, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, iftar davetlerine katılan Elbistan halkına teşekkür ederek: “Elbistan’ımız, kadim medeniyetimizin en önemli merkezlerinden bir tanesi. Türk tarihine ismini vurmuş, şanlı tarihimize iz bırakan bir yerleşim yeri olmuştur. Biz Elbistan’ımıza hep bu gözle baktık. Çünkü bu kadim medeniyetimizin önemli merkezlerinden birinde yaşayan Elbistan’ın güzel insanları, her şeyin en iyisine layık. Biz göreve geldiğimizde, Büyükşehirde olması gereken her şeyin Elbistan’da olacağını söyledik. Hamdolsun bunun gayreti içerisindeyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak alt yapı, üst yapı başta olmak üzere, her alanda yoğun gayret içerisindeyiz. 



Elbistan’ımızda şu anda sezonu açtık. Başta asfalt olmak üzere alt yapı çalışmaları olmak üzere hizmetlerimiz devam edecek. İnşallah Elbistan’ımızın güzel insanlarına layık olmaya çalışacağız” dedi.

Elbistan’da yapacakları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Erkoç, şöyle konuştu: “Hiç dert etmeyin, gecemizi gündüzümüze katıp, milletvekillerimizle, hükümetimizle, cumhurbaşkanımızla birlikte omuz omuza gayret etmenin çabası içerisindeyiz. Elbistan bizim için çok önemli. Kahramanmaraş ismi bu kadar güçlü olmasında en büyük payı olan ilçelerden bir tanesi Elbistan’ımızdır. Bu şana, bu şerefe istiklal şehri olmamıza erişmemizde Elbistan’ımızın geçmişte kahramanlıkları ile hep beraber bu şana ulaşmışız. İnşallah bizde gece gündüz çalışarak, bu şehre hizmet etme gayreti içinde olacağız.



Elbistan’ımızın atık su arıtma tesisi son aşamaya geldi. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde AB hibesi olarak artık onaylanacak ve Ceyhan Nehrimizi tertemiz hale getireceğiz. Ana grup yollarımızın hepsini bitireceğiz. Elbistan’ımızın şehir merkezindeki bize ait olan yolların hepsinin asfaltını, kaldırımlarını ve içme suyu şebekesini bitireceğiz. Elbistan’a Sarımağara kaynaklarından içme suyu getiriyoruz. Proje ihalesi yapıldı. Modern bir şehirde olması gereken her şeyi yapacağız.” 

Erkoç’un konuşmasının ardından, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç, İlker Çitil ve Nursel Reyhanlıoğlu da birer konuşma yaparak, Elbistan halkının Ramazan’ını kutladılar.




Editör: Haber Merkezi