Kalem Tutan Eller Üşümesin Projesi kapsamında Ekinözü Belediyesi ile sosyal medyadan örgütlenen Kardeşpayı Platformu Kabaktepe Çayobası İlk ve Ortaokulu’ndaki öğrenciler için harekete geçti. Kardeşlikpayı Platformu üyesi Eğitimci Yazar Hilal Erdoğan, Mustafa Şahin ve Rüstem Yılmaz’ın destekleri ile 40 öğrenciye mont ve bot yardımında bulunuldu. 

Çayobası İlk ve Ortaokulu’nda yapılan dağıtım töreninde konuşan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen şunları ifade etti: “Ekinözü Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerimizle birlikte şehrimizdeki ve ülkemizdeki hayırseverlerin de katıldığı Kalem Tutan Eller Üşümesin çalışmasını başlattık. Öğrencilerimizin soğuk kış şartlarında rahat bir şekilde okullarına gidip, yine huzurlu olarak eğitim ve öğretim görmeleri doğrultusunda yapılan bu projemizi önemsiyorum. Aynı zamanda öğrencilerimizin üşümeden okula gitmeleri annelerin ve babaların da gönüllerinin rahat olmasına vesile olduğunu düşünüyorum. Bütün amacımız insanlarımızın, çocuklarımızın yaşam kalitesinin artırılması ve huzur içinde olmasıdır. Bu kapsamda başlatılan projeler çok önemlidir ve bu projelere destek veren herkes çok değerli insanlardır. Başlattığımız bu kampanyaya ve diğer kampanyalara destek olan bütün hayırseverlerimize gönülden teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum.”




Kardeş Payı Platformu sözcüsü Rüstem Yılmaz şunları dile getirdi: “Biz de değerli Ekinözü Belediye Başkanımızın projesine kulak vererek Ankara’dan yola çıktık. Öğrencilerimiz için topladığımız malzemeleri sevgimizi de katarak kendilerine bizzat hediye ettik. Minik öğrencilerimizi mutlu ettik, biz de onlarla beraber mutlu olduk. Çocuklarımızın gözlerinde gördüğümüz o ışıltı ve bize kahramanmış gibi bakışları bu güne kadar aldığımız bütün iltifatlardan, ödüllerden çok daha anlamlı ve kıymetliydi. Onların yüzünde bir tebessüm bıraktıysak ne mutlu bize.”


Konuşmaların ardından Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve Kardeşpayı Platformu sözcüsü Rüstem Yılmaz öğrencilere hediyelerini verdi. 


Öğrencilerden Murat Elveren yapılan yardımlarla ilgili: “Bize kış gününde sıcak montlar, ayakkabılar getirdiniz, bizi ısıttınız, teşekkür ediyoruz size.” diye konuştu. 




Elif Kapalıgönül ise şunları söyledi: “Teşekkür ederim böyle bir yardım yaptığınız için. Yüzümüzde bir tebessüm bıraktınız. Ayrıca iş adamlarına da teşekkür ederim, yardım kuruluşlarına da. Sizin hakkınızı biz ilerde meslek sahibi olarak vereceğiz.”


Mehmet Ece: “Değerli iş adamlarımıza, Ekinözü Belediye Başkanımıza bu soğuk günlerde bizi ısındırdığı için teşekkür ederiz.” Diyerek yaşadıkları mutluluğu dile getirdi.
Editör: Haber Merkezi