Ekinözü Belediyesi 21-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Sarayında, Anadolu’nun termal, sağlık, kongre, tarih ve inanç turizmi potansiyelinin tanıtılmasında önem arz eden Travel Expo Ankara Fuarındaki yerini aldı. 
 
21-24 Nisan 2016 tarihlerinde Atis Fuarcılık tarafından organize edilecek “TravelExpo Ankara” ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayında Truva, Zelve ve Atrium hollerinde 10,000 m2’lik alanda gerçekleştirilecek.
 
Ankara’da gerçekleşecek olan bu sektör buluşması, son yıllarda açılan hızlı tren hatları, şehirlerarası yollarda yapılan iyileştirmeler, ulaşım ağının gelişmesi ve kalitesinin yükseltilmesi ile Ankara çevresindeki illeri de içine alarak, 10 milyona yakın insanın ilgi alanını kapsayacağı düşünülüyor.  
 


Seyahat planlamak isteyenlerin uygun fiyat ve kalitede ulaşım, konaklama imkânları, gidilecek gezilecek yerler hakkında bilgi alacağı ve planlarını buna göre oluşturacağı alternatif tatil seçeneklerinin de nihai tüketiciye sunulacağı müşteri hedefli bu fuarın, önümüzdeki yıllardan itibaren uluslararası fuar listelerinde yer alarak tamamen insanların tatil ve seyahat planlamalarına yardımcı olmayı amaçladığı bildirildi. 
 
21-24 Nisan 2016 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan Fuarda Ekinözü Belediyesi katılımcılara Turizm tanıtımının dışında ilçenin şairlerinden başta Abdurahim Karakoç gibi ilçenin yetiştirdiği ünlü şairler tanıtacak bunun yanı sıra tanıtım broşürleri ve tanıtım CD'si hediye edecek.
 
İlçenin tanıtımına büyük katkı sağlayan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen  ;

"Dünyanın bir incisi olan Ekinözü İlçemizin tanıtımını her alanda yapmaya devam ediyoruz. Bu fuarda Ekinözü İlçemizi İçmelerimizin tanıtımını yapacağız. Ankara'da oturan tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimizi bu fuara bekliyoruz.  Fuar 21-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezinde yapılacak." dedi.  
Editör: Haber Merkezi