Gerçekleştirdiği projelerle Kahramanmaraş’ı büyükşehir hüviyetine kavuşturmayı başaran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ve geçireceği hizmetleri vatandaşlara “Durak Bülten” ile anlatıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım ve hizmetlerinin duyurulduğu bülteni ilgiyle okuyan vatandaşlar, Büyükşehir’in hizmetlerinden de haberdar oluyor.

Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasıyla birlikte hizmet ağını kentin her noktasına ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, yaptığı hizmet ve projelerini anlattığı Durak Bülten gazetesini şehir merkezindeki 110 adet durağa asmaya başladı. 

Hizmetlerin anlatıldığı bülteni ayaklarına kadar ulaştıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, Durak Bülten’i ilgiyle okudu ve çalışmalara tam not verdi.

Büyükşehir Belediyesi ile vatandaşların daha etkin iletişim kurması ve hizmetlerin kalitesinin yükselmesi açısından Türkiye’de bu formatıyla bir ilk olan Durak Bülten her ay yenilenerek duraklardaki yerini alacak.

Editör: Haber Merkezi