Yapımını tamamladığı anlamlı park ve bahçelerle kamuoyunun takdirini toplayan Dulkadiroğlu Belediyesi, yeni bir projeye daha imza attı. Bu kapsamda Büğülek mahallesinde inşa edilen bayrak anıtının bayrağı dalgalanmaya başladı.



Konuyla ilgili bilgiler veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bölgesini bu şekilde anlamlı anıtlarla donatacaklarının altını çizdi. Özellikle şehitler için bir çok anıt ve park yaptıklarını kaydeden Başkan Okay, 15 Temmuz Demokrasi süreciyle ilgili de inşaatı tamamlanan Büğülek parkına bayrak anıtı yaptıklarını kaydetti.



Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Bir çok şehidimiz için çeşitli anıtlar ve parkla inşa ettik. Büğülek mahallemizde de böyle bir park yapımına başlamıştık. 15 Temmuz darbe girişi sonrasında Büğülek deki parkımızın içerisine bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı yaptık. Hilal şeklindeki anıtımızın ortasına bayrağımızı diktik ve 15 Temmuz Demokrasi şehitlerine bu anıtı armağan ettik. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak şehitlerimizin hatıralarına bu özel parkta yaşatacağız.”


Editör: Haber Merkezi