Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kentte görev yapan gazete sahipleri ile bir araya geldi.

Açıldığı günden bu yana kentin turizmine katkı sağlayan, ziyaretçi akınına uğrayan Mutfak Müzesi’nde Özgür Haber Gazetesi Sahibesi Neşe Yıldızhan, Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci, Kahramanmaraş Gazetesi Sahipleri Bekir Doğan ve Niyazi Kara, Kahramanmaraş Haberi Gazetesi Sahi İsmail Koyuncu, Medya Gazetesi Sahibi Halil Hınaz, Son Haber Gazetesi Sahibi Adem Gemci, Yorum Gazetesi Sahibi Kerem Akçakale ile bir araya gelen Başkan Okay, Mart 2019 yerel seçimlerinde Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığına tekrar aday adayı olduğunu söyledi.

Mütevazılığı, dürüstlüğü ve başarısı ile konuşulan, takdirleri toplayan Başkan Okay, yaptığı hizmetleri anlatırken, yine mütevazılığı elden bırakmadı. Övünmedi, “Ben yapmam gerekeni yaptım, verdiğim sözleri yerine getirdim” dedi.

En büyük hayali kamu külliyesinde Belediye Hizmet Binasının çok yakında biteceğini, bu yıl içerisinde taşınabileceklerini söyleyen Başkan Okay, Uydu Kent Toplu Konut İnşaatlarının da hızla ilerlediğini kaydeden Başkan Okay; “Uydu kent tamamlandığında sosyal donatıları ile mükemmel bir yerleşim alanı olacak. Bulunduğu bölgeye şimdiden değer kattı” dedi.

Kent merkezinden köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarına kadar eğitimden, spora, alt yapıdan, üst yapıya hizmet götürdüklerini söyleyen Başkan Okay, tarihi sokak çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

İlçenin tamamında coğrafyası zor olan Bertiz Bölgesinde dahi dağ başında bir evin bile kapsına kadar taş döşeyen vatandaşın ayağını çamurdan kurtaran Başkan Okay, gençler için de eğitimden spora önemli hizmetler sundu.

Gerek teknik gerekse de sosyal belediyecilikte başarıya imza atan Başkan Okay, basın mensuplarının da sorularına içtenlikle cevap verdi ve yeni dönemde en büyük hedefinin kentsel dönüşüm olduğunu vurguladı.  

Basın mensupları sohbetin ardından Başkan Okay’a,  Dulkadiroğlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemil Tokday’a ve Basın Yayın çalışanı Cebrail Sarı’ya teşekkür ederek, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Editör: Haber Merkezi