Koronavirüs ile mücadele kapsamında çeşitli çalışmalar yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, Pazar yerlerinde özel denetim ekipleri oluşturarak tedbirleri artırdı. Pazar esnafını hijyene uyarak satış yapma konusunda uyaran ekipler, vatandaşları da sosyal mesafe konusunda uyardı. Pazar yerlerinin girişine dezenfekte standı oluşturan Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta Ekipleri, pazara girişleri de kontrollü bir şekilde sağlıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Pazar yerlerinin büyük bir hassasiyet içerisinde denetlendiğini kaydetti.

Virüs ile ilgili mücadele kapsamında Pazar yerlerinde özel çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Virüs ile mücadele kapsamında Pazar yerlerimizde önemli tedbirler aldık. Bu tedbirleri de her pazarda eksiksiz olarak uyguluyoruz. Esnafımızı hijyen kurallarına uymaları konusunda özellikle uyarıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızı da girişlerde hijyen kurallarına uymaları için uyarıyoruz. Yine vatandaşlarımıza giriş ve çıkışlarda el dezenfektesi uyguluyoruz. Bu kurallar vatandaşlarımızın sağlığı için son derece önemli. Bizler de bu bilinçle kuralları büyük bir hassasiyetle uyguluyoruz.”

Vatandaşlarda alınan tedbirlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi