'Tertemiz Bir Dulkadiroğlu' ve 'Dulkadiroğlu'nda Çöp Sorun Olmayacak' sloganlarıyla çevre ve temizlik konusunda Türkiye çapında ses getiren projeler ortaya koyan Dulkadiroğlu Belediyesi, mobil temizlik ekibiyle bölgesini karış karış temizlemeye devam ediyor. Özellikle boş arsa ve bina önlerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Dulkadiroğlu Belediyesi, yaz aylarında bu alanlarda oluşan çöpü tamamen temizleyerek çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Bu kapsamda çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde yoğunlaştıran mobil temizlik ekibi, boş alanlardaki evsel atıkların yanı sıra kuru otları da temizleyerek görüntü kirliliğinin önüne geçiyor.

Dulkadiroğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü her sokakta 3 çöp konteynırı olduğunu hatırlatarak vatandaşların da çevre temizliği konusunda duyarlı olması gerektiğini bildirdi. Tertemiz bir Dulkadiroğlu için gece gündüz çalışan ekiplere kolaylık sağlanması talebinde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü, özellikle boş alanlara çöp atılmaması konusunda vatandaşların daha duyarlı olmasını istedi.

Editör: Haber Merkezi