Dulkadiroğlu Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla bölgesinde başlattığı ‘Dulkadiroğlu’na Hoş Geldin Bebek’ projesi bayan meclis üyeleri ve sosyal hizmetler personelinin evlere yönelik yaptığı ziyaretlerle devam ediyor. 

Projeyi değerlendiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşa yönelik birçok sosyal proje hayata geçirdiklerini hatırlattı. ‘Hoş geldin bebek’ projesinin de bunlardan bir tanesi olduğunu aktaran Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Gözünü bölgemizde dünyaya açan çocuklarımızın ilk ihtiyaçlarını karşılamak adına başlatmış olduğumuz ‘Hoş Geldin Bebek’ projesini başarıyla sürdürmekteyiz. Bu projemizde, ekiplerimiz vatandaşlarımızın en mutlu gününde yanında oluyor. Çocuklarımızın temel ihtiyaçlarını ‘Hoş geldin Bebek Projesi’ paketiyle karşılıyor ve aileye destek oluyor. Proje kapsamında bölgemizde yeni doğan çocuklarımızı evde ziyaret etmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Şuana kadar birçok ailemizi evlerinde ziyaret ederek gözlerini dünyaya açan yavrularımızın yanında olduk.  Bu anlamlı projeyi devam ettireceğimizin de altını çizmek istiyorum.”

Ev ziyareti gerçekleştiren ekibin güzel bir olaya da şahit olduğunu anlatan Başkan Okay, şunları kaydetti: “Bu çocuklarımız arasında doğum günüyle bizleri duygulandıran ve gururlandıranlar da oldu. Bunlardan bir tanesi de Zengi ailesinin 12 Şubat günü dünyaya gelen ikiz evlatlarıdır. Bu iki yavrumuza temel ihtiyaçlarının yanı sıra şanlı bayrağımızı da armağan ettik. Vatana, millete ve devlete faydalı birey olmalarını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”
Dulkadiroğlu Belediyesi bayan meclis üyeleri ve sosyal hizmetler personelinin yeni doğan bebek ziyaretlerinin devam edeceğini aktaran Başkan Okay, sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi