Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda yapılan meclis toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Eski tutanak özetinin okunarak oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından devam eden toplantıda şu gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı: 


GÜNDEMİN 1. MADDESİ: Eski tutanak özeti oybirliğiyle kabul edildi.

GÜNDEMİN 2. MADDESİ:

Park ve yeşil alanların bakım ve onarım hizmeti alım ihalesinin 01/01/2016-31/12/2018 tarihleri arasında 36 ay süre ile yıllara sari olarak yapılması oybirliğiyle kabul edildi.

GÜNDEMİN 3. MADDESİ:

Yol, asfalt ve kaldırım bakım ve onarım işçilik hizmeti alımı ihalesinin  01/01/2016 - 31/12/2018 tarihleri arasında 36 ay süre ile yıllara sari olarak yapılması oybirliğiyle kabul edildi.

GÜNDEMİN 4. MADDESİ:

Belediyemize ait hisseli parsellerin satışı oybirliğiyle kabul edildi.

GÜNDEMİN 5. MADDESİ:

İmar plan tadilatlarının görüşülmesine geçildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonunun meclise sevk ettiği tadilat talepleri İmar ve Bayındırlık Komisyonundan geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edildi.

GÜNDEMDIŞI 6. MADDE:

İmar plan tadilat bedeli ile ilgili olarak 2015 yılı bütçe tarifesinin AÇIKLAMALAR bölümü 6. maddesinin değiştirilmesini Plan ve Bütçe Komisyonundan geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edilmiştir.

GÜNDEMDIŞI 7. MADDE: İlgili parsel hakkında encümen tarafından karar verilmesi için encümene havale edildi.

GÜNDEMDIŞI 8. MADDESİ: 

İsimleri okunan meclis üyelerinin izinli sayılmaları oybirliğiyle kabul edildi.

Bir sonraki toplantı 5 Ağustos 2015 Çarşamba günü saat 10.00’da toplanmak üzere MECLİS TOPLANTISI kapatıldı.

Editör: Haber Merkezi