Dulkadiroğlu Belediyesi’nin bölgesine kazandırdığı en önemli hizmetlerden olan Gençlik Merkezi komplike bir bina olma özelliğiyle de dikkat çekiyor. Gençlik hizmetlerinin yanı sıra içerisinde kapalı Pazar yeri, kapalı otopark, kurban kesim alanı ve çeşitli iş yerleri için dükkanlar bulunduran gençlik merkezi, PTT Şubesi’ni de bünyesine kattı.


Faaliyetlerine başlayan şubenin açılışına katılan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, PTT’nin birçok bankacılık hizmetini de bünyesinde barındırdığını söyledi. Başkan Okay, açılışta yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Dulkadiroğlu İlçemizin nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu bölgelerden olan Namık Kemal Mahallesi ve çevresi ile ilgili güzel bir hizmete daha imza atıldı. Fiziki şartları çok da iyi olmayan bir alanda hizmet vermeye çalışan PTT binamızı Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nin altında bulunan iş yerlerinden birine taşıdık. Bu alanda kredi kullanımı dışında her türlü bankacılık hizmetleri dahi yapılacak durumdadır. Vatandaşlarımız bu bağlamda daha kaliteli ve güzel bir hizmet alacaklar. Ben bu güzel hizmette emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”


Başkan Okay’ın ardından konuşan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’da şunları söyledi: “İlçemize yapılan hizmetlerin her zaman takipçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Namık Kemal Mahallesi bölgesinde büyük bir ihtiyaç olan PTT şubesinin açılışını gerçekleştirmekten duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bu güzel hizmette emeği bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız ve PTT Başmüdürümüze özellikle teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”
Şube hakkında konuşan PTT Kahramanmaraş Başmüdürü Ali Kaplan ise şunları dile getirdi: “Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü olarak Namık Kemal Mahallesine daha kaliteli hizmet vermek için bir çalışma başlattık. Dulkadiroğlu Belediye Başkanımızın da destekleriyle Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde bir yer tahsisi gerçekleşti. Merkez büyüklüğünde bu alanda çok daha kaliteli hizmet vereceğiz.  Ben emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi