Koronavirüs ile mücadele kapsamında yedi yirmi dört ekiplerini sahada tutan Dulkadiroğlu Belediyesi, sokağa çıkma yasağını da fırsata çevirdi. Vatandaşların boşalttığı cadde ve sokakları temizleyerek dezenfekte eden ekipler, geçtiğimiz hafta uygulanan yasakta 7 mahalleyi temizlemiş ve dezenfekte etmişti. Bu hafta da yoğun bir mesai harcayan ekipler, yeni sanayi sitesi, eski sanayi sitesi, Şeyhadil , Yavuzselim, Namık Kemal, Bağlarbaşı, Yahya Kemal, Ballıca, Duraklı, Divanlı, ve Kanuni Mahallelerinde dezenfekte ve temizlik çalışması yaptı.

Hafta içi de dezenfekte ve temizlik çalışmalarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, kalan tüm mahallelerin de temizlenerek dezenfekte edileceğini duyurdu. 

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Necati Okay, virüs ile mücadele kapsamında ekiplerin gece gündüz çalıştığını hatırlattı. Vatandaşın sağlığının öncelikleri olduğunu dile getiren Başkan Okay, bu kapsamda vatandaşın sık kullandığı alanların özenle temizlendiğini ve dezenfekte ettiğini söyledi.

Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Virüsle mücadele kapsamında yoğun bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın sonucunu da kısa sürede alacağımızı düşünüyorum. Özellikle iki haftadır uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağını çok iyi değerlendirdiğimizi söylemek istiyorum. Hafta sonu bölgemizde bulunan sokaklarımızı özenle temizliyoruz. Bu temizlik ile birlikte de dezenfekte çalışmaları yapıyoruz. Çöp konteynırlarımızı düzenli olarak yıkıyor ve dezenfekte ediyoruz. Ekiplerimiz virüs ile mücadele kapsamında bu yoğun çalışmalarını sürdürecek. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu durumdan kurtulacağız.”

 

Editör: Haber Merkezi