İl Sağlık Müdürü Müdürü Murat Coşkun tarafından verilen brifingi dinleyen Çitil; “ Sağlık Müdürü iken görev yaptığı arkadaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ve periyodlar halinde Sağlık yöneticileri, Üniversitemiz, Tabipler Odası ve diğer sivil toplum kuruluşları ile  bir araya geleceğiz” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Dr. Mehmet İlker Çitil,  İl Sağlık Müdürlüğünde , İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Coşkun, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener,, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Semih Yancar ile kurumların müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile bir araya geldi. 
 
İl sağlık Müdürü Murat Coşkun, Milletvekili Dr.Mehmet İlker Çitil’e, toplantının başlangıcında Sağlık Müdürlüğünce; halen Kahramanmaraş genelinde sunulmakta olan sağlık hizmetleri ve devam eden yatırımları da içeren bir brifing verdi.

Verilen brifingin ardından bir konuşma yapan Dr. Mehmet İlker Çitil, İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptığı çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. 

Çitil konuşmasında şunları belirtti; “Yıllarca sağlık teşkilatımızın çeşitli kademelerinde çalışan ve Kahramanmaraş’ı iyi bilen bir Milletvekili olarak, bundan sonraki süreçte, İlimizin Sağlık Yöneticileri, Üniversitemiz, Tabipler Odası, Eczacılar Odası ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarımızın yetkilileri ile belirli periyotlarla bir araya geleceğiz. Böylece hem ilimizin sağlık hizmetlerini yakından takip etme imkanına kavuşacak hem de görev aldığımız komisyon çalışmalarına dolayısıyla Bakanlığımızca yapılacak çeşitli yasal düzenlemeler ile mevzuat çalışmalarına ışık tutacak önemli istişarelerde bulunacağız. Bizim bu güzide şehre ve kıymetli hemşerilerimize hizmet borcumuz var. Bu hizmeti yerine getirirken ilimiz yerelinde yapacağımız istişareler ve ortak akıl neticesinde çok daha fazla yol alacak, çok daha fazla hizmet üreteceğiz. Tabiki çalışmalarımız sadece sağlık alanında olmayacak. Ama tecrübemizi ve bilgi birikimimizi hemşerilerimizin talep ve beklentileriyle birleştirip hizmet üretmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz ”dedi.

Editör: Haber Merkezi