Damak zevkinize düşkünseniz, hem sağlıklı beslenmek hem de dostlarınızla nezih bir ortamda vakit geçirmek istiyorsanız, aradığınız adres Kahramanmaraş Food Well.

Başarılı Kadın Girişimci Eylem Ulutop tarafından Kahramanmaraş’a kazandırılan Food Well, Cumartesi günü görkemli bir açılış töreni ile hizmete açıldı.

Açılış kurdelasını ise TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, CHP İl Başkanı Esat Şengül, Parti üyeleri siyasiler ve bürokratlar kesti!

Başarılı Kadın Girişimci, FoodWell Yönetim Kurulu Başkanı Eylem Ulutop ise Kahramanmaraş’a böyle bir restaurant kazandırdığı için mutlu olduğunu ifade ederek: “Amacımız insanlara diyette perhizin çok farklı olduğunu hissettirmek.  İnsanlara diyet dediğimiz zaman direk olarak perhiz dediğimiz tatsız, tuzsuz glutensiz ürünler geliyor, sağlığı temsil ediyor bizimde amacımız burada insanları güzel bir şekilde sağlıklı düzenli yemek yemeye teşvik etmek.

Projemiz aniden gelişti, sonuç çok güzel bir emek var burada, Şehrimden gurur duyduğum için ilk şubemi Kahramanmaraş’a açtık böyle güzel yararlı bir mekanı kendi memleketime kazandırmak istedim, başarılı olduğumuzu düşünüyorum yoğun ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum,  bir kez daha doğru karar verdiğimi ispatladım, heyecanlıyım, mutluyum şehrimize Kahramanmaraş’a hayırlı olsun, yatırımcılarımızdan istediğim önemli bir şey var; memleketimize sahip çıkalım, bu mağazayı açmak istediğimde insanların bana sorduğu soru şuydu: Bu mağaza Kahramanmaraş’a fazla değil mi? Bende: hayır fazla değil bu kelimeye çok kırılıyorum, üzülüyorum bir bu şehrin sevdalısı olarak tüm yatırımcılarımız Kahramanmaraş’a en güzel mekanları, en güzel hizmetleri sunsunlar ve güzel şehrimizin sahip olduğu özlediği güzel mekanları, sosyal etkinlik mekanları açsınlar çok teşekkür ediyorum şehrimizin güzel insanlarını mağazamıza bekliyorum” diye konuştu.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programına; TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gül Çitil Okur, CHP İl Başkanı Esat Şengül, KAGİD Başkanı Neşe Yıldızhan ile STK Temsilcileri ve siyasi parti yöneticileri katıldı.

Editör: Haber Merkezi