Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla Diyanet-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ekrem Arslan ve sendika yöneticilerini konuk etti.

Ziyarette konuşan Diyanet-Sen Başkanı Arslan, Başkan Mahçiçek’e cami ve mescitlere yönelik hassasiyetinden dolayı teşekkür etti. İlçede bulunan ibadethanelerinin hemen hepsinin Onikişubat Belediyesi tarafından bakım ve onarımlarının yapıldığını ifade eden Arslan, “Başkanımız gerçekten samimi bir insan. Kendisinin desteğini yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Bilindiği gibi Onikişubat’taki tüm camilerimiz belediyemiz tarafından bakıma alındı. Biz de Din Görevlileri Haftası dolayısıyla kendisini ziyaret ettik ve teşekkürlerimizin bir göstergesi olarak bu plaketi takdim ettik. Bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mahçiçek ise plaket için Başkan Arslan ve sendika üyelerine teşekkür etti. Onikişubat Belediyesi olarak insan odaklı hizmetler sunduklarını dile getiren Mahçiçek, “Camilerimiz de bizlerin en kutsal mekanlarıdır. Dolayısıyla mabetlerimizin ihtiyaçlarını gidermek bizlere manevi mutluluk verir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Onikuşabat Belediyesi ihtiyaç duyulan her noktada din görevlilerimizin yanında olmaya, camilerimizin ihtiyaçlarını gidermeye hazırdır. Ben nazik ziyaretlerinden ve bu jestten dolayı şube başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette, istişarelerde bulunuldu.
Editör: Haber Merkezi