Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, Milletvekillerimiz Uğur Dilipak, Mehmet İlter Çitil, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti İl başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat ilçe Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, KMTS Başkanı Serdar Zabun, Meclis Başkanı Hanefi Öksüz, KSÜ Rektörü Prof.Dr. Durmuş Deveci ve Fakülte Dekanları, Mado Yönetim Kurulu üyeleri Atilla Kambur, Erdal Kambur İKA İnşaat A.Ş yönetim kurulu başkanı İbrahim Kara 10 binlerce Kahramanmaraşlı ile birlikte mahalli basınımız nöbetine devam ediyor..
     
Başkomutan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evlerinize dönün deyinceye kadar nöbete devam edeceklerini ifade eden İKA İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kara: “FETÖ terör örgütünün darbe girişimi sonucu ülkemiz uçurumun kenarından döndü.. 3 milyon Suriyeli Türkiye sığın dı ama bizim sığınacak yerimizde yok..
   


9 bin kişinin öldürülmesi, darbe başarılı olmazsa şehirlerin bombalanması, 1 milyon kişinin malına el konması ve katliyam planları ile ülkemizi Suriye’den beter edecek olan hainlerin planlarını allah başlarına yetirdi..
   
Bugün daha net ortaya çıkan darbe planlarını izledikçe kanım donuyor ve yaşadıklarımıza inanamıyorum..
   
Bu sebeple Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız evinize gidin demediği sürece biz nöbete devam edeceğiz Allah ülkemizi korusun, çok büyük bir tehlike atlattık..


   
Bugün bu meydanda hiçbir siyasi parti yok, oy veya bu görüş yok Türk halkı var millet var böyle birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece ülkemize göz diken hainlerin gözlerini çıkarmaya devam edeceğiz..
   
Halen olanlara inanamıyorum diyen İbrahim Kara: “ Hükümetimiz bir daha darbe girişimi olmaması için gerekeni yapmasını bekliyoruz 2023 vizyonuna güçlü ülke olarak çıkmalıyız, dünyanın beşten büyük olduğunu herkese göstermeliyiz,” dedi.
Editör: Haber Merkezi