Gazeteci Yazar Bekir Doğan’ın “Basın’a Sansür ve Dut’un Faydaları, isimli kitaplarından birer adet imzalayarak hediye ettiği ziyaretinde yaptığı açıklamada: “Kahramanmaraş’ımızın yedi güzel adamı değil bugün yetmiş güzel adamı var, şairimiz var, yazarımız var, şair ve yazarımızın kitaplarından alarak onlara destek olmamız gerek, bir şehir kültürü ile tanının onun için yazarlarımıza destek olmalıyız” dedi.

Hiçbir şey yapamazsak da bir kitap alarak yazarlara destek olmak gerektiğini ifade eden Dr. Murat Coşkun, “Ben biliyorum Kahramanmaraş’ımızın güzel şairleri var, imkansızlık sebebi ile kitap bastıramıyor, bastıran ise yeterli destek görmediği için ikinci kitabını çıkaramıyor, Gazeteci Bekir Doğan güzel bir emekle kitap yayınlamaya devam ediyor kendisini tebrik ederiz, destek olmamız gerekir, herkesin en azından bir iki kitap alarak destek vermesi gerekir ki bugünden sonra ikinci kitap gelsin,” diye konuştu.

Türkiye’de en az gazete ve derginin, kitabın satıldığı il Kahramanmaraş, herkes okumalı, evine bir gazete, bir dergi almalı, ayda bir kitap okumalı, her yazarın kitabının mutlaka alınarak okunması gerekir.

Kahramanmaraş kültürüne sahip çıkmanın bir yolu yazarların kitaplarından satın alınarak okunmasıdır. Kahramanmaraşlı şair ve yazarların desteklenmesi şarttır” dedi.
Editör: Haber Merkezi