Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası onursal başkanı İhsan Kurtar’ın da destek verdiği Nurettin Çetinkaya ,”  Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası seçimleri 10 ocak 2018 de yapılacak ve onursal başkanımız İhsan Kurtar ve değerli ağabeylerimin desteği ile göreve talip oldum.

Kahramanmaraş terziler ve konfeksiyoncular odası başkanlığına ben ve değerli ekip arkadaşlarım, verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine biz bu görev talip olduk..

Allah nasip eder 680 üyemiz bize görev verirse , Üyelerimize iş yeri ve konut yapmak üzere kooperatif kuracağız.. odamıza kayıtlı tüm esnaf arkadaşlarımızın sorunlarına çözüm yolları bulmak üzere birlikten kuvvet doğar ilkesiyle yola çıktık.



Kahramanmaraş Tarziler ve Konfeksiyoncular Odasına çok değerli hizmetler veren onursal başkanımız İhsan Kurtar’dan sonra , hizmette son 4 yıl kesintiye uğradı.. geçmişten bugüne odamızda bir dönem yapılmış olan icraatlarına son dört yılda kesintiye uğradığını bu kesintinin ise sebebinin şu andaki mevcut yönetim olduğunu, beklenilen hizmetlerin yerine getirilemediğini düşündüğümüz için göreve talip olduk.

Bize yetki verildiği takdirde sektörün en çok şikâyetçi olduğu kalifiye eleman sorununa ilgili kurumlarla görüşüp kurslar açarak çözüm bulmaya çalışacağız.

Sezon sonlarında konfeksiyon ürünlerini kafum fuar merkezinde yılda iki kez olmak suretiyle uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturacağız. Bu faaliyetimizi geleneksel hale getireceğiz.

Unutulmaya yüz tutummuş meslek gruplarını yeniden canlandırmak üzere faaliyet göstereceğiz.
     
Odamıza kayıtlı üyelerimizin oluşturacağı yapı kooperatifi kurup ihtiyaçlarına göre iş yeri ve ev sahibi yapacağız.
     
Türkiye de yaptığı hizmetlerle öne çıkmış terziler ve konfeksiyoncular odaları ile bağlantılı olup iş sahasını genişleteceğiz.
     
Odamız bünyesinde üyelerimizin sosyal aktivite ve kaynaşmasını sağlayacak bir lokal kuracağız.
     
Sonuç olarak yetki verildiği takdirde mesleğimize ve gelecek nesillere istihdam sağlanacaktır.
     
Bu sebeple biz görev talip olduk, takdir üyelerimizindir,” dedi..

Editör: Haber Merkezi