Gençlik ve Spor Bakanlığı, Asitane Vakfı ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin işbirliği ile yürüttüğü; Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Hayata Erişim Sağlıyorum Projesi ile Sütçü İmam Anadolu Lisesi’nde 257, TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi 203 olmak üzere 2 oturumda toplam 460 öğrenciye Teknoloji Bağımlılığı semineri verildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nce yürütülen eğitim seminerlerine ilişkin bilgiler aktaran Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran: “Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Asitane Vakfı işbirliği ile yürüttüğümüz Teknoloji Bağımlılığı eğitim seminerlimiz devam ediyor.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ve çocuklarımızı çağımızın hastalığı olarak görülen Teknoloji Bağımlılığından kurtarmayı hedefliyoruz. Okullarımızda verdiğimiz seminerlerde teknoloji bağımlılığının zararlarını anlatarak, onların çeşitli spor ve kültürel aktivitelere yönelmelerini sağlıyoruz. Bugüne kadar toplamda 26 okulda 7 bin 934 öğrenciye ulaştık. Okullarımızda sürdürdüğümüz Teknoloji Bağımlılığı Eğitim Seminerleri kapsamında ilimiz genelinde 12 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi