Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü ve Koruyucu Aileler Derneği organizesi ile Muhsin Yazıcıoğlu Mesire Alanı’nda bir araya gelen Kahramanmaraş Koruyucu Aileler Derneği üyeleri gönüllerince piknik yapmanın keyfini çıkardılar.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un eşi Derya Erkoç, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Korucu Aile Sorumlusu Menekşe Şeker, Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu, Koruyucu Aileler Derneği Başkanı Hayati Dertli ve yönetim kurulu üyeleri ile ailelerin katıldığı piknik tam bir şenlik havasında geçti.

Koruyucu Ailelerin muhteşem bir gün geçirdiklerine dikkat çeken Kahramanmaraş Koruyucu Aileler Derneği başkanı Hayati Dertli: “ Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan başta Onursal Dernek Başkanımız ve Milletvekilimiz Nursel Reyhanlıoğlu’na ve diğer misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Anneler Günü münasebetiyle böyle bir organizasyonla bizlere ev sahipliği yapan başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve diğer ilgililere derneğim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bizlere emanet edilen evlatlarımıza kendi öz evlatlarımız gibi bakıyoruz ve sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran ise yaptığı açıklamada: “Anneler Günü münasebetiyle bir farkındalık oluşturmak adına Kahramanmaraş Koruyucu Aileler Derneğimizin üyeleri ile bir araya gelerek hem onlarla tanışmak hem de onların farklı bir gün geçirmelerini sağlamak istedik. Davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyor ve tüm koruyucu ailelerimizi tebrik ederek Anneler Gününü kutluyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi