Büyükşehir Belediyesi Çamlıca Sosyal Tesislerinde  gerçekleşen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cemal Tanrıverdi, Genel Sekreter İbrahim Ulaş, Genel Sekreter Yardımcıları Hüseyin Ağır, Züver Çetinkaya,Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fetih Yanardağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Sertpolat,Özel kalem Müdürü Adnan Alagöz, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Yaşar Kaymak, Huzurevi Müdürü Ahmet Tüten ile huzurevi sakinleri katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Büyükşehir Başkanvekili Cemal Tanrıverdi: “Sizler bizim annelerimiz, babalarımızsınız. Sizler bizim büyüklerimizsiniz. Sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un selamlarını iletiyorum. Kendileri iş yoğunluğundan dolayı acilen şehir dışına çıkması icabet ettiği için bu iftar yemeğine katılamadı. Bundan dolayı da sizlere selam ve hürmetlerini yolladı” dedi.

Genel Sekreter İbrahim Ulaş ise, büyükşehir belediyesi olarak sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ettiklerini ifade ederek tüm huzurevi sakinlerinin Ramazan-ı Şerif’ini kutladı.

İftar yemeğinin ardından huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi