Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunca Sodes projesi kapsamında Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Maraş Oyuncakları Atölyesi projesi kapsamınca Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nce kursiyerler İstanbul’a götürülerek tarihi mekanlarla alakalı bir gezi düzenlendi.



Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran:
“Sodes projesi kapsamında Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Maraş Oyuncakları Atölyesi projesi kapsamınca kurslarımıza katılan kursiyerlerimize yönelik etkinliklerimiz devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında hanımlarla İstanbul’a giderek tarihi mekanları gezdik ve iki günlük İstanbul gezimizi tamamladık. Burada daha çok İstanbul’u hiç görmemiş, uçak deneyimi yaşamamış hanımlarımızı iki gün boyunca gezdirerek, onları en güzel şekilde misafir ettik. Turizm rehberimiz eşliğinde gezimizi tamamladık.

Burada başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere, turizm şirketimize ve diğer ilgililere çok teşekkür ediyoruz. Bu gezimize katılan hanımlarımız da çok hoşnut oldular. İki günlük İstanbul gezimizde Tarihi Yarımada’yı, Sultan Ahmet Meydanı, Dikilitaş, Ayasofya, Topkapı Sarayı ve Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Eyüp Sultan Cami ve Türbesi ve Boğaz turu ile gezimizi noktaladık” diye konuştu.

Geziye katılan kursiyerler ise oldukça memnun olduklarını ifade ederek bu gezinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Editör: Haber Merkezi