Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Cevdet Kabakçı ve Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam ve Engelliler Şube Müdürlüğü uzmanları ile ilimizdeki çeşitli engelli ailelerini evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçları olan akülü, manuel ve özellikli sandalyeleri hediye ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un selamlarını ilettiler.

İlk olarak Ayşe Ay’ı evinde ziyaret eden Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakçı ve beraberindekiler  Ayşe Ay için evlerine özel yapılan asansörle akülü sandalyeyi eve çıkardılar.



Kendisine hediye edilen akülü sandalyeye binerek asansörle aşağıya inen Ayşe Ay’ın mutluluğu yüzünden okunurken, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hacı Bayram Veli Mahallesi’nde ikamet eden Ayşe Ay: “Bu bayram Başkanımızın sayesinde bayram gezmelerine gidebileceğim. Bu bayram benim için ayrı bir bayram oldu. Benim için en güzel bayram hediyesi oldu. Engellilere yönelik yapılan bu hizmetten dolayı öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bayram öncesi beni ziyaret ederek mutlu ettiler, herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.



Daire Başkanı Cevdet Kabakçı ve beraberindekiler ikinci olarak Furkan Acer’i evinde ziyaret ettiler.

Ziyarette Furkan Acer’in tekerlekli sandalyesi olmadığı için dışarı çıkamadığını ifade eden babası tekerlekli sandalyenin gelmesi ile sevinçlerinin iki kat arttığını ve çifte bayram yapacaklarını söyledi.

Daha önceleri Furkan’ı sürekli kucağında taşıdığını ifade ederek: “Artık bu sandalye sayesinde kucağımda gezdirmeyeceğim. İstediği yere rahatlıkla götürüp gezdirebilirim. Bu bayram üzeri bizleri sevindiren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Daha sonra Barbaros Mahallesi’nde Fatma Okutucu’yu evinde ziyaret eden Büyükşehir heyeti tekerlekli sandalye hediye etti.

Bayram öncesi böyle bir hediye ile çifte bayram yapacağını ifade eden Okutucu: “Bu bayram çifte bayram yapacağım. Beni sevindirenleri de Allah’ım sevindirsin. Çok büyük bayram hediyesi oldu. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kurban Bayramı öncesi Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü’nce 10 aile ziyaret edilerek akülü ve manuel, özel tertibatlı sandalyeleri hediye ettiler.

Editör: Haber Merkezi