Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfalt yapma imkanı olmayan cadde ve sokaklarda kilit parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, İsadivanlı ve Sakarya Mahallelerini birbirine bağlayan Tunç Sokakta 1000 metrekare ve 16. Sokak’ta 1300 metrekare, Divanlı Mahallesi Şehit Eşbah Osman Caddesinde 700 metrekare parke ve bordür döşemesi yapıyor. Kullanılan bordür ve parkeler, Büyükşehir Belediyesi tesislerinde üretilmektedir.

Çok Önemli Çalışmalar

Dulkadiroğlu İlçesi, İsadivanlı Mahallesi Muhtarı Selahattin Poyraz: “Büyükşehir Belediyesi’nin Sarayaltı Caddesi, Şekerli Caddesi, Şakir Efendi Caddesi ve Tunç Sokak’ta çok önemli çalışmaları oldu. Bu çalışmalar; asfalt dökümü, parke döşeme ve yol genişletmedir. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hayrettin Güngör’e ve şahsında bütün ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hizmetlerden Memnunuz

Dulkadiroğlu İlçesi, Divanlı Mahalle Muhtarı Attila Erimhan yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarına dikkat çekerek: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hayrettin Güngör’e ve ekibine mahallemize yapmış oldukları asfalt, yol ve parke çalışmalarından dolayı şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi