Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Göksun İlçesi Bozhöyük Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarını inceledi. Bozhöyük’te vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Erkoç, “Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki her mahallemizi hızlı bir şekilde asfaltla buluşturacağız.”  dedi.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Erkoç ve Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı Bozhöyük Mahallesi sıcak asfalt kaplama çalışmalarını inceledi. 

BÜYÜKŞEHİR TÜM GÜCÜYLE HİZMETE DEVAM EDİYOR
Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Erkoç, burada yaptığı açıklamada; “ Şehir merkezimize 130 km uzaklıktaki Bozhöyük mahallemiz de gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmamızı yerinde inceliyoruz. Büyükşehir yapılanmasıyla beraber bazı mahallelerimiz ilk defa sıcak asfalta kavuşuyor. Tüm mahallelerimizi asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz. Büyükşehir belediyesi sınırları içerisindeki her mahallemizi hızlı bir şekilde asfaltla buluşturacağız.  Havalar el verdiği sürece asfalt çalışmalarımızda devam edecek. Büyükşehir tüm gücüyle hizmete devam ediyor. Tarihinde asfalt görmemiş yerleri asfaltla buluşturuyor, asfalt kalitesine kavuşturuyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi