Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapmalarını sağlamak amacıyla bir taraftan spor tesisleri yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir taraftan da çeşitli aktivitelerle gençlere sahip çıkmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce organize edilen ‘Yaşamınıza Hareket Katın, Sağlığa Adım Atın’ Doğa yürüyüşü kapsamında düzenlenen etkinlikte bu haftanın konuğu gençler oldu.

Kılavuzlu Kent Ormanı girişinden başlamak üzere Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’ne kadar gidiş dönüş olmak üzere 6 kilometrelik parkurda gençler yürüdüler.

Yürüyüş sonrasında gençlere çorba, ekmek ve su ikramında bulunulurken, gençler böylesine anlamlı bir etkinlikten dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halil Bozdoğan ile gençlerin katıldığı Doğa Yürüyüşü etkinliği oldukça keyifli geçti.

Büyükşehir Gençlerle El Ele programına ilişkin görüşlerini dile getiren Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin gençlerimize yönelik düzenlediği ‘Büyükşehir Gençlerle El Ele’ programı çerçevesince Su Sporları ve Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Gençlerimiz için oldukça verimli bir etkinlik oldu. Her hafta çeşitli etkinlik ve aktivitelerle gençlerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Çünkü gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır. Onları ne denli bilgili ve donanımlı yetiştirirsek ülkemizin geleceği de o denli sağlam olur” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi