Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ile Fen İşleri Şube Müdürlüğünce ilçelerde başlatılan çalışmalar birer birer hizmete sunuluyor. Büyükşehir Belediyesi Afşin ilçesinde Aşık Mahsuni Şerif Caddesi ve Afşinbey Bey Caddesi’nde kotlama ve stabilize çalışmalarını tamamlamasının ardından sıcak asfalt serim çalışmalarını da tamamladı.
Elbistan’da Alembey yolunda 2 km’lik sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, Elbistan Çeçenistan Caddesi’nde sıcak karışım asfalt çalışmalarını da tamamlayarak yolu hizmete açtılar. Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aynı zamanda Elbistan Büyükyapalak Mahalle yolunu beton parke ile döşeyerek hizmete sundular. Ekinözün’nde Lise Caddesinde asfalt alt yapı malzemesi çekim işlerine başlayan ekipler malzeme çekim işinin tamamlanmasının ardından 2 km’lik yolda sıcak asfalt çalışmalarını da tamamladılar.

Çağlayancerit İlçesinde çalışmakta olan ekipler 4.5 km’lik Engizek Yolu ile 4 km’lik Küçükcerit Yolunda yol genişletme ile bakım ve onarım işlerinin tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarına geçecekler. 
Çağlayancerit Akdere Mahallesi’nde de çalışmakta olan ekipler beton parke döşemesine devam ediyorlar. Pazarcık İlçesinde 7 km’lik Kızkapanı-Yiğitler Grup Yolu’nda aşınma ve sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler Yukarı Pazarcık Grup Yolunda da 3,4 km’lik asfalt çalışmasını tamamladılar. Pazarcık İlçesinde 11 km’lik Cennetpınarı Akdemir – Karahöyük yolunda asfalt yama çalışmalarını tamamlayan ekipler aynı zamanda 2.6 km’lik alanda da sıcak asfalt kaplama çalışmalarını bitirdiler.

Pazarcık Taşdemir Yolunda çalışmalara başlayan ekipler 4.5 km’lik yolda asfalt alt yapı işlerine devam ediyorlar. 
Pazarcık Mezere’de 4.6 km’lik yolda reglaj çalışmalarının yanı sıra Beşçeşme Mahalle yolunda beton parke çalışmalarını tamamlayan ekipler aynı zamanda Eğrice Mahalle yolunda beton parke döşeme çalışmalarına devam ediyorlar. Türkoğlu İlçesinde Yeşilyöre- Toki ve Gaziler Caddelerinde asfalt yama çalışmalarını tamamlayan ekipler aynı zamanda Uzunsöğüt Mahallesi Mezarlık yolunda beton parke çalışmalarını tamamladılar. Türkoğlu Yenipınar Mahalle yolunda beton parke çalışmalarını tamamlayan ekipler Ceceli Mahalle yolunda beton parke çalışmalarına devam ediyorlar.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı il genelinde yol genişletme, asfalt ve kilit parke ihtiyacı olan bölgelerde çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi