Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Göksun Büyükçamurlu grup yoluna başlatılan çalışmalar büyük bir hızla ilerliyor. 16 kilometre uzunluğundaki arterin 11 kilometresini tamamlayan ekipler, kalan 5 kilometrelik güzergahın da kısa süre içerisinde tamamlanacağı açıkladı.

Üç bin nüfus kullanıyor

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada: “Göksun Fındıklıkoyak, Büyükçamurlu, Küçükçamurlu, Payamburnu, Yoğunoluk ve Hacıkodal Mahalleleri tarafından kullanılmakta olan 16 kilometrelik grup yolunda sathi kaplama asfalt çalışmaları devam ediyor. 11 kilometrelik kısım tamamlandı. Kalan güzergahta da çalışmalarımızı kısa süre içerisinde bitireceğiz. Grup yollarında ulaşımın daha konforlu hale getirilmesi içim çalışmalarımız aralıksız devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Muhtar Ağdeniz’den Teşekkür

Mahallelerinde yaşanan yol sorununun sona ermesinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Göksun İlçesi Büyükçamurlu Mahallesi Muhtarı Dinçer Ağdeniz: “Yollarımızda büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Hayrettin başkanımız bir talimatı ile bu sıkıntılarımız giderildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi