Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ,  Mardin'in Nusaybin İlçesinde Şehit olan Kahramanmaraşlı Uzman Çavuş Raşit Atcı'ya Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ mesajında, "Son günlerde insanlıktan nasibini almamış bazı mihraklar tarafından tırmandırılan terör olaylarıyla birlik, beraberlik ve kardeşliğimize karşı bilinçli saldırılar yapılmaktadır. Bu menfur saldırılar sonucunda Kahramanmaraş'a ve Ülkemizin her Köşesinde şehit düşen Askerlerimiz ve Polislerimiz millet olarak bizleri derin bir üzüntüye gark etmiştir.

Tarih boyunca nice badireler atlatmış ve nice bedeller ödemiş olan aziz milletimiz dün olduğu gibi bugün de derin feraseti, basireti, akl-ı ve kalb-i selimi ile bu alçakça saldırıların da üstesinde gelecektir. Gün birlik günü, gün dirlik günü, gün millet olarak bir ve beraber olma günüdür. Başta Kahramanmaraş'ımızın evlatlarımız olmak üzere tüm aziz şehitlerimize rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve necip milletimize başsağlığı diliyorum. Başımız sağolsun, vatan sağolsun"
Editör: Haber Merkezi