Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ,” Pazarcık İlçesinde Bozuk ve asfaltsız yol kalmayacak” dedi.  Pazarcık Belediyesi’ne bağlı ekipler bozulan yollarda onarım çalışmaları yaparak birçok mahallede asfaltlama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında birçok cadde ve sokağa sıcak asfalt döküldü.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık ilçesinde devam eden afsal yol çalışmalarını yerinde inceledi. Asfalt yol çalışmalarını tüm ilçeye yayarak sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Bozdağ Pazarcıklarının rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, asfalt çalışmaların aciliyet sırasına göre belirlenen program dâhilinde sürdüreceklerini dile getirdi.

Kız Kapanlı-Ufacıklı-Eğrice Grup Yolu- Beşçeşme-Sultanlar-Karabıyıklı Grup Yolu- Yumaklıcerit Yolu- Ulubahçe Yolu- Aksu Yolu- Taşdemir yolu -Mehmet emin Arık oğlu ve Bağdın-  sağır mahallesi yolu - Kuzkent Mahallesinde Çalışmaları tamamladık diğer Mahalle yollarında asfalt yol hazırlığı çalışmalarıyla birlikte ilçede yol çalışmalarımız süratle devam ediyor. Yol medeniyettir. Yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarının tamamlanması ile birlikte ulaşım daha da kolaylaşacak. Kısa süre içerisinde buradaki çalışmamız tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine girecek. Gelişen ve değişen ilçemizde yaptığımız çalışmalarla ve projelerimizle Pazarcık ilçesinin çehresi değişecek” dedi.

Son olarak Sözlerine şu şekilde devam eden Başkan Bozdağ Vatandaşlarımızın rahat bir ulaşım sağlayabilmesi adına aciliyet arz eden mahallelerimizde sıcak asfalt çalışmalarının startını vermiştik. Birçok mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Sadece belediye imkânları ile sıcak asfalt gibi büyük projelerin gelemeyeceğinin bilincinde olarak bu nedenle devletimizin tüm imkanlarını Pazarcık’a getirebilmek için Kahramanmaraş ve Gaziantep Büyükşehir Belediyelerimiz ile işbirliği ve koordinasyon içerisinde yıllardır sıcak asfaltın hasretini çeken, Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönüşen mahallelerimizin yollarını sıcak asfaltla kaplayarak şehir statüsüne kavuşturmaya gayret ediyoruz.2014 yılından günümüze ilçemizde yaklaşık 40 km sıcak asfalt çalışması yaptık dedi. 

Editör: Haber Merkezi