Yerel seçimlerin bitmesiyle hizmet ve iş zamanı diyen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Mehmet Emin Arıkoğlu ve Bağdını Sağır Mahallerinde yapılan yol yapımı ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını yerinde görerek incelemelerde bulundu.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Mehmet Emin Arıkoğlu Mahallesin deki başlatılan kilit taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

Güzel görünümü ile şimdiden şekil almaya başlayan cadde ve sokaklar çevre sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Modern şehircilik anlayışının benimsendiği çalışmaların, diğer cadde ve sokaklarda da devam edeceğini belirten pazarcık belediye başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Bozdağ, yaptığı açıklamasında; “Secim bitti iş başladı, secimden önce gerek merkez, gerekse de mahallelerimizi (köy) gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek hepsini not almıştık.

Artık bu sorun ve istekleri yerine getirme zamanı gelmiştir. Bu anlamda aciliyeti olan yerlerimizi öncelikli olarak yapmak istiyoruz. Elbette sorun ve şikâyetler bitmeyecektir. Ancak ben sayın vatandaşlarımızdan biraz sabır istiyorum. Şunu garanti ediyorum ki hizmet anlamında pazarcık ve mahalleleri hak ettiği hizmeti alacaktır” diye konuştu.

 




Editör: Haber Merkezi