Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın Yeşilova ile Osmaniye Kadirli İlçesini birbirine bağlayan arterdeki çalışmalarını tamamladı. Bölge ulaşımı için büyük önem taşıyan güzergah asfalt ve çizgi çalışmalarının ardından daha da güzel bir görünüme kavuştu. Bin metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki yolda tamamlanan çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını belirten bölge sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Muhtar Demir’den Teşekkür

Andırın Yeşilova Mahallesi Muhtarı Özgür Demir, uzun yıllardır yaşadıkları sorunun Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından çözüldüğünü ifade ederek, “Mahallemiz ile Osmaniye Kadirli arasında kalan bu yolda çok büyük sıkıntı çekiyorduk. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör, bir talimatla bu işimizi çözdü ve anayolumuz sıcak asfalta kavuştu. Sayın Başkanımıza ve çalışma ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sorunumuz Çözüldü

Yeşilova mahallesi sakinlerinden İbrahim Karcı ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız seçim öncesinde mahallemizi ziyaret etmişti. Biz de kendisine yolumuzla ilgili talebimizi iletmiştik. Başkanımız sorunun çözüleceğini ifade etmişti. Hamdolsun bugün yolumuz yapıldı ve büyük bir sorundan kurtulduk. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve Fen İşleri ekiplerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi