Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Cemal Tanrıverdi başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi komisyonlardan gelen raporları görüştü.

Komisyonlardan gelen 1. Raporda İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Pınarbaşı Mahallesi 4956 ada ve 4 nolu parsele ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu komisyondan geldiği şekli ile kabul edildi.

2. raporda İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi 584 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği teklifi ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu komisyondan geldiği şekli ile kabul edildi.

3. raporda İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi 1243 ada ve 16 nolu parsele ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu komisyondan geldiği şekli ile kabul edildi.

Meclise katılamayan üyelerin izin dilekçelerinin oybirliği ile kabul edilirken, Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Cemal Tanrıverdi bir sonraki meclisin 10 Şubat 2015 Salı günü saat 14.00’te toplanacağını duyurdu.



 

Editör: Haber Merkezi