Yapılan stand-up gösterisine Gençlik Hizmetleri Genel Müdür yardımcısı Emre Topoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Asım Demirdöğen ve vatandaşların ve gençlerin ilgisi yoğun oldu. Genel Müdür Yardımcısı Topoğlu Stand-up gösterisi öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında ‘’Nasıl bir Gençlik’’ sorusuna cevaben '' size bir çok tanım yapabiliriz ama biz açık ve net söylüyorum Manevi değerlerine sahip olan bir gençlik istiyoruz'' diyerek Bekir Develiyi sahneye davet etti.

Bir Buçuk saat süren gösteride Bekir Develi seviyeli sohbeti ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Bunun yanında gençlere hayat tecrübelerinden bahseden  Develi, Kariyerinde yaşadığı iniş çıkışları anlatarak gençlerden ideallerinden vazgeçmeyerek hedeflerine kararlılıkla gitmelerini örnekler vererek anlattı.

Salonu dolduran gençlerin; hem gülüp hem de hayat dersleri çıkardıkları etkinlikte Kahramanmaraş Gençlik Merkezi üyesi gençler Develi’ye çiçek takdim ettiler.

Gösterinin sonunda gösteriye katılan gençlerle bol bol fotoğraf çektiren Develi, Kahramanmaraş’ tan gördüğü ilgiden memnun olduğunu ifade etti.
Editör: Haber Merkezi