Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih güven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında makam koltuğunu Merkez Fatih İlköğretim okulu 4.sınıf öğrencileri Muhammet Kazım Turan, Şamil Eren Ayhan ve Betül Gönen‘e bıraktı. Kısa süreli Belediye başkanlığı yapan öğrenciler Afşin için hazırladıkları projeleri sıraladılar, ilk olarak kendi okullarının çevre düzenlemesi konusuna değinen öğrenciler Afşin’in park, yol ve oyun alanlarının çoğaltılması ile Temizlik konusundan bahsederek Çevreci bir Başkan istediklerini ifade ettiler. 



Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Genç Başkanların taleplerini alarak en kısa sürede gerçekleştirileceğini belirterek şunları kaydetti, “Gençlerimizin fikirleri bizim için altın değerindedir. Önerilen projelerini, isteklerini ve taleplerini değerlendirip, imkânlarımız dâhilinde en kısa sürede hayata geçirerek Başkanımızın talimatlarını yerine getireceğiz  “ dedi. 



Başkan Güven” Öncelikle Yarınımızın teminatı olan çocuklarımızın gelecekte de bu makam ve mevkilerde şehrimizin ve ülkemizin yönetiminde söz sahibi olmalarını temenni ediyor ve Bu vesile ile çocuklarımızın bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.


Editör: Haber Merkezi