Mesajında Şehit Serkan Yılmaz’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve Emniyet Teşkilımıza başsağlığı ve sabır dileyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, terörü ve yapılan saldırıları şiddetle kınadı.

Başkan Okumuş “"Milletimizin, vatanımızın can ve mal güvenliği, emniyeti için gece gündüz demeden, bin bir zorlukla görev yapan güvenlik güçlerimize Mardin’de PKK’lı hainler tarafından bir saldırı gerçekleştirildi.



Bu hain saldırıda aslen ilçemizin Yavuzlar mahallesinden olan Hemşehrimiz Özel Hareket Polisi Serkan Yılmaz şehadete erişti. Almış olduğumuz bu haber yüreğimizi dağladı. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu alçak PKK’lı hainler asla emellerine ulaşamayacaklar. Bir milyon şehit versek de ülkemizi bölemeyecekler.Bizde bu vatan için canını seve seve verecek olan Serkanlar bitmez. Şehitlerimizin katilleri bulunup, bu alçakça saldırının hesabı, teröristlerden mutlaka sorulacaktır. Söz konusu alçakça saldırıda şehit olan yiğit vatan evladı Yılmaz ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza sabır ve metanet diliyorum" dedi.


Editör: Haber Merkezi