Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türkoğlu İlçe Belediye Başkanı Osman Okumuş, odaya da üye kaydını yaptırdı.

Türk tarımından, siyasete birçok konuda sıcak sohbetin gerçekleştirildiği ziyarette Başkan Okumuş; “Sivil toplum kuruluşlarının önemi tartışılmaz. Ancak Ziraat Mühendisleri Odası’nın bende ayrı bir yeri var. Çünkü; üyeleri kendisini geliştirmiş, fakülte mezunu mühendis nitelikli insanlar. Türk tarımının gelişmesi adına da çalışmalarını önemsiyorum. Aynı zaman da bir ziraat mühendisi olarak da meslektaşlarımla bir arada olmak ayrı bir mutluluk. Oda Başkanımız Ziya Dumlupınar’la da seçimlerden önce tanıştık. Seçileli iki olmasına rağmen başarılı çalışmalara imza attı. Kendisini ve ekibini tebrik ediyor başarılar diliyorum. Oda adına üzerimize düşen görevlere de hazırız” dedi.

ZMO Başkanı Dumlupınar, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Okumuş’a teşekkür ederek: “Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş, çalışmalarını takdirle izlediğimiz başarılı bir belediye başkanı, gurur duyduğumuz bir meslektaşımız.

Bizler de göreve talip olurken, en etkin ve üreten oda olacağımızın sözünü vermiştik. Bu sözümüzün arkasında durarak yaklaşık 2 ayda güzel çalışmalar ürettik, üretmeye de devam edeceğiz.

Sayın Başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Oda olarak bizde Türkoğlu ilçemiz için ziraat mühendisleri olarak, üzerimize düşen her türlü katkıyı sunmaya hazırız” diye konuştu.

Ziyarette kendisine verilen üyelik formunu doldurarak odaya kaydını yaptıran Başkan Okumuş: “Nihayet üyelik kaydımı yaptırdım. Geçmiş dönemlerdeki başkanlara da üye olmak istediğimi söyleşmiştim ama bir türlü olmamıştı. Ancak baştan belirteyim, belediye başkanlığını bırakıp odaya aday olamam” diyerek yaptığı espriyle herkesi güldürdü.

 

Editör: Haber Merkezi