Mahalle sakinleriyle sohbet eden, Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş ve Belediye Başkanı Osman Okumuş, mahallede yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Yeşilyurt Mahallesinin ilçenin en güzel ve örnek bir mahallesi olacağını belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Gezilerimize Akçalı Mahallemizden başladık. Akçalı Mahallemizdeki vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Daha sonra ise misafirperverlikleriyle ünlü sakin köyümüz Yeşilyurt Mahallemizi ziyaret ettik. Öncelikli olarak bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Bizim biliyorsunuz, belediye başkanlığında ustalık dönemimiz. Ustalık döneminde 44 Mahallemiz içerisinde bir tane örnek mahalle oluşturalım diye proje çalışması yapmıştık. Onu da Yeşilyurt mahallemiz olarak düşündük ve çalışmalara başladık. İnşallah kısa zaman içerisinde bitireceğiz. Mahallemizde bulunan konutların dış cephe rengi beyaz, kapı ve pencere çerçeve renginin turkuaz, mahalle meydanının kent mobilyaları, park ve oturma gruplarının yanı sıra, sokak aralarındaki yolların tamamını desenli kilit parke taşı döşenerek estetik bir görünüme kavuşturacağız" dedi.

Kaymakam Gürbüz Saltaş; “Akçalı mahallemizden başladığımız turumuzda Yeşilyurt mahallemize geldik. Başkanımızın ifade ettiği gibi, bu mahalle gerçekten örnek bir mahallemiz, sessiz, sakin doğasıyla meşhur, etrafında da gördüğünüz gibi yemyeşil bitki örtüsü harika bir yer. İnşallah alt yapı çalışmalarıyla beraber üst yapı çalışmaları da bittiği zaman, burası bizim Türkoğlu ilçemizin örnek mahallesi olacaktır.

İnşallah diğer şehirlerden gelecek vatandaşlarımız da bunu beğeneceklerdir. Bu vesileyle ben, emeği geçen Türkoğlu Belediye Başkanımız başta olmak üzere, ekip arkadaşlarına , muhtarlarımıza, burada  katkısı olan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah örnek mahallelerimizin sayısı artar. İnsanımız hak ettiği değer ve  hak ettiği yaşam standardına kavuşur.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi