Başkan Okumuş, sayısız hizmetlerinin yanı sıra İlçeye kazandırmış olduğu spor kompleksinin eksiklerini gidermeye devam ediyor.

Buraların böyle olacağı bir zamanlar hayaldi diyen Türkoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Akkaya; Spor kompleksine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a teşekkür etti. Akkaya, Bir zamanlar atıl halde bulunan bu yer, şuan spor kompleksi olduğunu belirterek konuşmalarına şöyle devam etti; ‘‘Daha önce bataklık durumundaydı. Sonrasında burayı devletimizin destekleriyle kompleks oluşturduk. Kompleksimizin içerisinde Aqua parklı yüzme havuzu, futbol sahamız, kapalı spor salonumuz, tenis kortumuz mevcut. Biz göreve geldikten sonrada sağ olsun sporun ve sporcunun dostu Osman başkanım buraya karşı her türlü desteklerini esirgemedi her türlü yardımlarda bulundu.

Şuan eksikleri tamamlamış bulunuyoruz. Amacımız insanlarımızı her türlü kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora çekmek burada ki tesisi ne kadar yaparsak yapalım insanlarımızı buraya yönlendirmemiz gerekiyor. Bu noktada şuanda projelerimiz var projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Türkoğlu için Osman başkanım özellikle sayın kaymakamımın destekleriyle hayaldi gerçek oldu diyebiliriz. Şuan Türkiye standartların da her türlü spor kompleksine sahibiz başkanımız her türlü lojistik desteği olsun, alt yapı desteği olsun kurumumuza veriyor. Bizler bu aşamadan sonra da inşallah Türkoğlu halkımızı 24 saat 7 den 70’e herkesi spora bekliyoruz. Teşekkürler ediyorum’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi