Türkoğlu 23 Nisan Parkında çalışmalarına devam eden ressamların eserlerini tek tek inceleyen Başkan Okumuş’a Garnizon Komutanı Çağatay Anıl Yazıcı, Daire Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar eşlik etti.

Resimleri inceleyen Başkan Okumuş, “Bizler belediyemiz ve ilçemiz olarak sanata ve sanatçıya her zaman önem veriyoruz. Her zaman için sanatta öncü olmaya devam edeceğiz. Buraya çeşitli illerden gelen resim sanatçıları ilimizin ve ilçemizin tarihi yerlerini resimleyerek hem sanatı hem de tarihimizi vurgulamışlardır. Türkoğlu Belediyesi olarak sanatsal faaliyetlere tüm içtenliğimizle destek veriyoruz, bundan sonrada devam edecektir.  Kültür ve sanata ilgi duymak herkes için önemli, artık uygar ve medeni bir insanın nefes almak kadar ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Tüm çalışma yapacak olan sanatçılara başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.



Pazarcık'tan, Türkoğlu'na Sanat çalıştayı için gelen Ramazan Şanlıdağ, Bu önemli ve büyük projeyi düzenleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'a çok teşekkür ediyorum,14 tane büyük resim sanatçısı ile tanışma imkanımız oldu ve çok iyi figürler öğrendik, sanatlar öğrendik, kendilerine çok teşekkür ediyorum. 

Kahramanmaraş Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Yasin Buyankara ise konuşmasında; Kahramanmaraş'ta ilk defa böyle bir Sanat Çalıştayına tanık oluyorum, 14 büyük resim sanatçısı ile tanışmış olduk, çok mutlu oldum. Çevre şehirlerden de gelen olmuş gerçekten uzaklardan gelmeye değer sanat eserleri var burada, Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş'a çok teşekkür ederim. diyerek konuştu.


Editör: Haber Merkezi