Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayındaki çalıştayında programda konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “ Değerli Okul Müdürlerim, Belediyemizin düzenlemiş olduğu çalıştaya hoş geldiniz. Bugün burada Türkoğlu Belediyemizin yaptığı çalışmaları ve yapacağı çalışmalarla ilgili, belediye olarak göremediğimizin yatırımlar konusunda siz değerli müdürlerimizin görüşlerini almak için toplandık.

Bende daha önceden öğretmenlik yaptığım için, devamı gelecek toplantılardan ilkini siz değerli  değerli müdürlerimizle yapmak istedik. Bundan sonra ise esnaflarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, diyanet personellerimizle ve bayanlarla bu tip toplantılara devam edeceğiz.

Seçim sürecinden bu yana iki yılı tamamladık. Benim siyasette dördüncü dönemim, belediye başkanlığında ise üçüncü dönemim. Özellikle beş yıl olan seçimlerinin 2,5 yılı aşağı doğru eksildiğinde siyasetçilerin nabzı biraz daha artarak heyecanlanır.



 Türkoğlu Belediyemizin, Türkoğlu İlçesine ne gibi değişik yatırımlar ve aktiviteler sağlayabiliriz. Bu konuda fikir alış verişinde bulunmak, icabında tartışmak veya konuşmak isteyen arkadaşlarımızın bilgileri bizim için önemli. Değerli arkadaşlar Türkoğlu Belediye olarak 2014 seçimlerinden sonra gecemizi gündüzümüze katarak kendi çapımızda Türkoğlu’muza hizmet etmeye çalışıyoruz. Seçimden önce vadettiğimiz gibi 11 ilçe içerisinde gerek sosyal medya, gerekse internet sitelerinde, gerek Türkiye Belediyeler Birliğinde, gerekse Kahramanmaraş’ımızın ilçeleri içerisinde en iyi konuma getirmek için söz vermiştik. Gerek devlet yatırımları, gerek belediyemizin yatırımları, gerekse de iş adamlarımızla birlikte Türkoğlu’na yatırımlar noktasında belli bir mesafe kaydetmiştir. Önümüzde 3 yıllık bir süreç var bu 3 yıllık süreçte belediyemizi hep beraber yönetmek istiyorum. Türkoğlu ilçemize sizlerin bilgileriyle projelerimizi geçekleştirmek istiyorum. Bunun içinde katkı sağlayacağınızı düşünüyorum. Bu vesile ile çoğunluk olarak programımıza katıldığınız için çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Bozdoğan ise; Böyle bir imkanı sağladığı için Belediye Başkanımız Sayın Osman Okumuş’a şahsım ve müdürlerim adına teşekkür ediyorum. Çalıştay toplantılarımız fikir alış verişi şeklinde devam edecek. Bizden her konuda desteğini esirgemeyen arkamızda böyle bir belediye başkanı olduktan sonra her türlü hizmet ve çalışma hakikaten zevkle ve şevkle yerine getirilir. Bu destek bizim için çok önemli.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi