Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında makam koltuğunu Namık Kemal İlk Okulu 1. Sınıf öğrencilerinden Hüseyin Barış Çiçek, Elif Salma ve Fatma Barman ile sırayla başkanlık koltuğuna oturdular. Kısa süreli Belediye başkanlığı yapan öğrenciler Türkoğlu için hazırladıkları soruları sordular, ilk olarak Hüseyin Barış Çiçek, Türkoğlu için en büyük projelerinden birisi nedir sorusunu sordu;



Başkan Okumuş ise; Türkoğlu’muza en büyük projemiz, bu belediye binamızın bulunduğu,90 tane dükkan, Kaymakam beyin lojmanı ve hakim savcıların lojmanlarını yıkıp burayı büyük güzel bir kent meydanı yapacağız.Her ilin her ilçenin bir meydanı olması lazım. Belediyemizin altından dere geçiyor bu dereyi porsuk çayı gibi kenarlarında yürüyüş alanları, bisiklet yolları yapacağız yeni belediye binamıza kadar. Şuan için bizim en büyük projemiz bu tabi devletimizin de çok büyük projeleri var örneğin, lojistik merkez, Kahramanmaraş, Türkoğlu ve Nurdağı arası sıcak asfalt çalışmaları,sizleri ilgilendiren projelerimiz de var örneğin ilçemize yüzme havuzu başlatıyoruz iki ay sonra  bitecek.



BAŞKAN ‘OKUMUŞ’ ÖĞRENCİLERE MÜJDEYİ VERDİ 
İlçemize 12 dönümlük alana ‘Atlı Eğitim Merkezi’ açacağız, içerisinde atlı okçuluk ve yaylı okçuluğun yapılabileceği alan olacak. İçerisinde midilli atı da olan 10 tane kadar at alacağız. Çiftliğimize vatandaşlarımız gelip aileler ile vakit geçirecekleri alanlar oluşturacağız diyerek, 23 Nisan çocuk bayramı münasebeti ile çocuklara müjdeyi verdi. 

Ziyaretin sonrasında ise Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ziyarete gelen öğrencilere hediyelerini takdim etti.




Editör: Haber Merkezi