Nezaket ziyaretlerine Türkoğlu ilçesiyle devam eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, ilçe başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de katılımıyla Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal’ı, Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ve Ak Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen’i makamında ziyaret etti. 
Ziyaretlerinde istişarelerde bulunan Başkan Okay, sanayinin gelişmesine bağlı olarak nüfusu artan Türkoğlu’nun Kahramanmaraş’ın en önemli ilçelerinden biri olduğunu hatırlattı.
İlk ziyaretini Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal’a yapan Başkan Okay, burada yaptığı konuşmada Dulkadiroğlu’nun hedeflerini anlatarak, Türkoğlu ilçesinin gelişimini ve hedeflerini dinledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Serdar Kartal, Dulkadiroğlu Belediyesi’nin bu güne kadar yaptığı hizmetleri yakından takip ettiğini ve taktir ettiğini söyledi.
Bir sonraki ziyaretini ise Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a yapan Başkan Okay, burada yaptığı konuşmada ise Türkoğlu’nun sanayisinin en büyük avantaj olduğunu kaydetti. Organize sanayi bölgesinin gelişimiyle Türkoğlu’nun da nüfusunun artacağını dile getiren Başkan Okay, yeni yerleşim yerlerinin açılmasıyla Türkoğlu’nun Kahramanmaraş’ın gözde ilçelerinden biri olacağını kaydetti.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek istişare için sık sık bir araya gelmeyi arzuladıklarını söyledi. Bu gibi ziyaretlerdeki fikir alışverişinin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Okumuş, Başkan Okay’ın Türkoğlu hakkındaki düşüncelerine de sevindiğini kaydetti.

Başkan Okumuş, Türkoğlu olarak her vatandaşın ayağına hizmeti eşit bir şekilde götürdüklerini ifade ederek, Büyükşehirle birlikte daha büyük projelere imza atmaya hazırlandıklarını belirtti.
Son olarak Ak Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştiren heyet, burada İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen ve partililer tarafından karşılandı.
Seçim süreci ve Türkoğlu’nun sorunları hakkındaki sohbetin ardından partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Okay, ziyaretlerini burada
sonlandırdı.
Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’nin yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanları Şahin Avşaroğlu, Kerem Yıldırım Erdoğan ve meclis üyeleri Mehmet Baki Arpasatan, Ali Ayhan Karatutlu, Hülya Kaptanoğlu, Ali Taş, Ali Aydın ve Hilmi Yabasun’da ziyaretlere katıldı.


  
Editör: Haber Merkezi